Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Trenger din Škoda service?

Hos oss står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra Škoda, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service, EU-kontroll, rutereparasjon, skadereparasjon eller andre tjenester hos oss. Vi bruker kun originale bildeler og sørger for at alle punktene på sjekklisten ved en service på din bil blir utført i henhold til bilfabrikkens strenge krav - slik at din Škoda forblir en Škoda.

Škoda kan Škoda best.Service elbil

Rimligere service på elbil
Forskjellen på en elbilservice og servicen for en fossil bil er ikke så stor, men det er noen forskjeller. Elbilen trenger for eksempel ikke oljeskift slik som diesel- eller bensinbiler. Men selv om motoren er elektrisk, har bilen fortsatt kjøleanlegg, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og en rekke andre deler der det kan oppstå slitasje og rust. Elbiler må i tillegg ha ettersyn av elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger.

Alle elbiler fra Škoda har åtte års garanti på batteriet, eller frem til kjørte 160.000 km - det som inntreffer først.Fordeler med service hos oss: - Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
- Ved å følge Škodas anbefalte Service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført Škoda service.
- Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Škoda.
- Våre autoriserte Škoda-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer.
- Vi bruker kun originale deler til din Škoda.Har du en Škoda som er 5 år eller eldre?
Vi har faste lave priser på Škoda 5+ Originalservice til din bil.